Posten is het verlenen van eerste hulp bij sport(wedstrijden) en evenementen in Putten.
De hulpverlening wordt verzorgd door gediplomeerde E.H.B.O.-leden die daarvoor een paar uur vrij willen maken.
Jaarlijks wordt er gepost bij diverse sport(wedstrijden)/evenementen, zoals
- Schoolkorfbal;
- Avondvierdaagse;
- Sportmarathon;
- Manage;
- Orion (turnen, jazz, trampoline);
- Meeuwen;
- Razzia;
- Kerstvolkszang;
- etc. etc.
Het verzoek om te posten dient minimaal een maand van te voren te worden aangevraagd.
Helaas zijn wij genoodzaakt om een vergoeding te vragen bij alle evenementen waar wij posten.

Voor het aanvragen van posters dient u een aanvraagformulier posters in te vullen. Stuur het formulier dan terug naar info@ehbo-putten.nl

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en uitsluitend aangenomen bij voldoende beschikbaarheid van vrijwilligers. Zonder volledig ingevuld aanvraagformulier kunnen wij u niet van dienst zijn. Aanvragen die op een andere wijze worden aangemeld, zullen niet worden gehonoreerd.

Voor informatie over posten info@ehbo-putten.nl of Bart Smit 06-87942135.

Agenda:
De komende periode zijn er weer vrijwilligers nodig die willen posten bij activiteiten en evenementen.
Vanaf nu kan iedereen die posten wil, zich aanmelden via deze website en/of via het postschema, dat bij elke lesavond op de tafel zal liggen. Indien er bij Nodig een zwart getal staat, is het aantal posters compleet.

Datum Evenement Nodig Al aangemeld Tijden  Waar
24-12-19 Volkskerstzang 2019 3 +1 Lieuwe Rollingswier, Alex Kroon, Mientje Vliek 19:15-21:45 Sporthal Putter Eng, engweg 6  Putten

Rood= Nog niet voldoende posters